Terveisiä yrityskummeiltamme

27.4.2018

Kuka pelkää yrityskummia - 10 väärää uskomusta yrityskummien palvelusta, ja muutama oikea

Yrityskummit ovat toimineet maassamme jo yli kaksikymmentä vuotta auttaen ja tukien maamme pienyrittäjiä yritystensä liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemisessa. Vuosien aikana me yrityskummit olemme auttaneet tuhansia yrittäjiä mutta edelleen toiminnastamme on monien keskuudessa uskomuksia jotka eivät vastaa todellisuutta. Nyt on siis aika sinunkin tarkistaa käsityksesi ja tarpeen tullen rohkeasti kääntyä yrityskummien puoleen, kun harkitset liiketoimintasi seuraavia siirtoja. Lisää tietoa yrityskummien palvelusta löydät kotisivuiltamme osoitteessa www.yrityskummit.fi 

Uskomus nro 1: Sopivan Yrityskummin löytäminen on hankalaa ja aikaa vievää.
Väärin - Yrityskummia voit hakea suoraan kotisivultamme kohdasta: http://www.yrityskummit.fi/fi/hae-yrityskummia Hakemuksesi käsitellään oman kotiseutusi vastuuhenkilöiden toimesta välittömästi. Käytännössä valtaosalle hakijoista osoitetaan yrityskummi 1-2:ssa viikossa jonka jälkeen yhteistyö voi alkaa.

Uskomus nro 2: Yrityskummien palvelut ovat pienyrittäjille liian kalliita
Väärin - Yrityskummit tekevät työtään vapaaehtoisuuden pohjalta. Me emme saa työstämme palkkaa ja palvelu on yrittäjälle täysin maksutonta.

Uskomus nro 3: Yrityskummit tuputtavat yrittäjälle omia valmiita patenttiratkaisujaan
Väärin – Yrityskummin rooli on kulkea rinnallasi päätöksenteossa. Hän on kokenut mentorisi ja riippumaton keskustelukumppanisi. Yrityskummi tukee sinua omassa päätöksenteossasi esittämällä kysymyksiä ja tarjoamalla omaa kokemustaan käyttöösi, kun pohdit eri toimintavaihtoehtoja. Sinä teet päätökset ja toteutat itse omat suunnitelmasi.

Lue lisää